Minden vélemény

721 Vélemények -
0 1 2 3 4 (4,89/5)
0 1 2 3 4
(5/5

Nagyon vagány, gyönyörű, erős és profi tok! Tökéletesen illeszkedik a Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G telómra, örülök, hogy megvettem:)


A vásárló értékelése jóváhagyás után megjelenítésre kerül.

A vásárló értékelése jóváhagyás után megjelenítésre kerül.

Kb egy éve használom ezt a tokot . Rengetegszer esett le már a telefonom . Egy jó kijelző védő fóliával tökéletesen véd.


0 1 2 3 4
(4/5

A tok inkább mustár színű, mint arany. Súlya 8dkg, kicsit megnehezíti a telefont. Kellemes a tapintása, a kivágások a megfelelő helyen vannak, a mágnes gyengécskén fog.


0 1 2 3 4
(4/5

A tok kialakítása a leírtaknak megfelelő, minden gomb hozzáférhető (kivéve ugye csukott állapotban a hangerőszabályozó gombok, de azokat általában úgy is nyitott toknál használom).
Bár LG Velvet-hez rendeltem, a tokon pedig LG Velvet 5G szerepel, az a 0,1mm-es különbség szerencsére nem oszt/nem szoroz.
Ami a gondom vele: a tok elejének ragasztása kitakar a kijelző bal oldalából kb 0.5cm-t, az kicsit zavaró, ez a képeken nem látszott (fekete háttérképnél mondjuk nem is látszik :)).
A képen a tok tetején egy alacsony trapéz szerű kivágás van, a hozzám érkezett tokon egy inkább samsung-okra hajazó hosszúkás ovális lyuk (a képeken lévő trapéz jobban tetszett volna). (2. csatolt képemen látszik)
Ami jobban zavaró: a készülék be/kikapcsoló gombjánál lévő kivágás olyan, mintha maradt volna rajta egy kis sorja, aminek egy részét próbálták volna eltávolítani egy sniccerrel, több kevesebb sikerrel, vagy véletlenül csak belevágtak volna valahogyan (?!).(1. csatolt képemen látszik) /Ezt a hibát inkább tartom/inkább tűnik egyszeri problémának, inkább mintha csak kibontás/rendezkedés közben belevágtak volna, mintsem gyártási hibának./
A tok külseje ujjlenyomat mentes, amíg meg nem fogod :) (2.csatolt képemen látszik)
Mivel a "rókás" kiszállítással most sajnos a hétfőn rendelt termék csak következő hétfőn érkezett meg, ez a tok pedig kb szerda óta nem is elérhető, visszaküldeni nem fogom, inkább javítom magam ezt a kis sorjás hibát.

Ha ezen apróságokat nem nézem, ami pozitívum:
Az anyaghasználat tetszik. A tok első/hátsó lapjának az illesztésen tartósnak és precíznek tűnik. Az előlap rendelkezik kellő vastagsággal hogy ténylegesen védjen is. A hátlap fogásra kellemes. Bár a képeken teljesen simának látszik a felület, mégis van fogása, így nem csúszik (nem úgy, mint maga a telefon). A leírásnak megfelelően az előlapon keresztül is vezérelhető a telefon, az érintés érzékenységének állításával.

Mindent összevetve, ilyen áron egy ilyen tok-ot én szívesen ajánlom. Telefon pontosan illeszkedik, nem lötyög egyik irányba sem, gombok teljes mértékben hozzáférhetőek, a kivágások precízek, anyaghasználat tetszik.
Még egy pozitívum: nagyon sok helyen egyáltalán nem is találtam tokot erre a telefonra, náluk igen, és nagyon is jó áron.

További szép napot mindenkinek!
0 1 2 3 4
(5/5

Nagyon tetszik, és praktikus. Jól kidolgozott, jó minőségű övtáska. Jól kidolgozott, jó minőségű övtáska. A hozzáadott karabiner jól jön, ha fel akarjuk valahová csatolni, függeszteni.


Remek tok,örülök, hogy ezt választottam, teljesen védi a telefont körben és jó anyagból van, jól néz ki, esztétikus és így elsőre strapabírónak tűnik.


0 1 2 3 4
(5/5

Korrekt, megfelelő termék. Időben meg jött. Készségesen válaszóltak a kérdéseimre, érthetően elmondták a vásárlás menetét.


0 1 2 3 4
(5/5

Igényes bőr pénztárca, jól kihasználható. A rendelés hamar megjött. Tarós terméknek igérkezik, de ez a mindennapi használat során derül ki, hogy mennyire kopásálló. Igényes kialakítás és kidolgozás jellemzi.