Válassza ki készülékét:

Laptop kiegészítők

Hírek

Mobiltelefon összehasonlító oldalak

A legújabb mobiltelefon készülékek közül még azok számára is nehéz eldönteni melyik típus a legjobb választás akik követik a legújabb fejleményeket, és trendeket a mobilkészülékek világában.
Részletek

A mobiltelefon tokok gyártása során használt anyagtípusok

A legtöbb mobiltelefon tok műbőrből készül – ez egy olyan ember által gyártott anyag, ami azt a látszatot kelti, mint a valódi marhabőr. A bőr mobiltelefon tokok sima felületűek, és viszonylag egyszerű a tisztán tartásuk. Számos bőrből készült tok ki van párnázva, hogy védettséget nyújtson az ütődések ellen. A valódi bőr drágább, viszont sokkal tartósabb, az anyag kevésbé fog megrepedni, karcolódni vagy szakadni.
Részletek

Miért érdemesebb inkább szilikon tokot választani bőr vagy műanyag tok helyett?

A szilikon tokokat általában úgy tervezik, hogy azok állandóan a telefonhoz rögzülve maradnak. A fontosabb gombok és kapcsolódási pontok eléréshez a megfelelő helyen vannak kihagyva lyukak, amellyel időt spórolunk, ha gyorsan és kényelmesen szeretnénk hozzáférni telefonunkhoz. A legtöbb bőr tokot részben vagy teljes egészében el kell távolítani ahhoz, hogy az általa védelmezett telefont használhassuk.
Részletek

Miért vásároljunk szilikon tokot mobiltelefonunkhoz?

Miért vásároljunk szilikon tokot mobiltelefonunkhoz? A mobiltelefon tokok elképesztően széles választékban kaphatók, így az ember hajlamos megvenni az elsőt, ami elnyeri a tetszését, anélkül, hogy alaposabban körbenézett volna. A szilikon tokok számos előnnyel rendelkeznek, ezért megéri megfontolni a beszerzését.
Részletek

Ugye nem szeretné, hogy telefonjának bármilyen baja essen? Vásároljon védőtokot hozzá!

Az elmúlt évtizedben az egyszerű kinyitható telefonoktól eljutottunk a szétcsúsztatható készülékekig, majd a qwerty billentyűzetig, és végül az érintőképernyővel ellátott mobil készülékekig. Bár ezek a kütyük sokkal érdekesebbek, több funkcióval gazdagabbak, mégis sokkal sérülékenyebbek, mint elődeik. Talán eltelik egy év, és kedvenc telefon készüléke már a múlté: mert már elavultnak, réginek számít; egyszerűen nem trendy. Ezért is fontos, hogy okostelefonjához védőtokkal rendelkezzen.
Részletek