Ajándékutalvány

Lepd meg szeretted Tokbolt.hu Ajándékutalvánnyal!

Nem tudod eldönteni milyen színű, típusú kiegészítőt vegyél ajándékba? Elfelejtettél egy évfordulót, névnapot, születésnapot? Néhány kattintás és már meg is van az ajándék. Fizetés után néhány perccel elküldjük Neked a személyre szabott ajándékutalványt, nyomtasd ki és már át is adhatod, vagy küld tovább e-mailben szerettednek.

 

A megrendelés folyamata:

  • - Válassz kézbesítési módot. A kinyomtatható PDF esetén egy emailt küldünk, amit ki lehet nyomtatni. Ezt néhány perccel a fizetés után megkapod. Elküldhetjük az ajándékutalványt közvetlenül szerettednek. Ez esetben írd be email címét és válaszd ki melyik napon küldjük.
  • - Válassz egyet az előre elkészített minták közül. (születésnap, névnap, karácsony... stb.)
  • - Írd be annak a nevét akinek vásárolni szeretnéd az ajándékutalványt. Azt írjuk az utalványra amit ide írsz Pl. Marika, Dr Horvát István, Józsi és Julcsi stb. Írd be kitől kapja és fogalmazz meg egy személyes üzenetet. 
  • - Az utalvány felhasználása. A kiválasztott összeg felhasználható a tokbolt.hu webshopban található készleten lévő termékek vásárlására, a vásárlástól számított 12 hónapig. Az ajándékutalványt egy összegben lehet levásárolni készpénzre nem váltható. Egyszerre csak egy ajándékutalványt tudsz beváltani.
  • - Az ajándékutalvány elvesztése, megsemmisülése csereutalvány igénylésére, illetve a vételár visszakövetelésére nem jogosít.

1 Válaszd ki az átadás módját

Az ajándékutalványt e-mailben küldjük el a címzettnek, amint a fizetés megerősítésre került. Arra is van lehetőség, hogy egy adott napon küldjük el, ehhez válaszd ki a kívánt dátumot.

2 Minta kiválasztása

3 Ajándékutalvány részletei

Összeg 

(200 felhasználható karakter)


Oldalunkon sütiket (cookie) használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. Részletek