Flip telefontok átlátszó előlappal LG Velvet készülékhez - FEKETE

  Flip telefontok átlátszó előlappal LG Velvet készülékhez - FEKETE

  • Beépített állványal a telefon kitámasztható
  • Védelem portól, ütésektől, vízcseppektől
  • Vékony kialakítás, tökéletesen illeszkedik a készülékhez
  • Az előlapon keresztül is vezérelhető a telefon
  • Ujjlenymat mentes felület
  • Minden csatlakozó szabadon hozzáférhető
  T14023
  elfogyott
  3 990 Ft
  Adóval együtt

  Értékelések Értékelések:

  0 1 2 3 4
  4,00/5 - 1 értékelés

  Részletek
  0 1 2 3 40
  0 1 2 3 01
  0 1 2 0 10
  0 1 0 1 20
  0 0 1 2 30

   Értékelem Megtekintés Megtekintés
  Bezár

  Leírás

  Flipes telefontok átlátszó előlappal LG Velvet készülékhez. A készülék tökéletesen illeszkedik a tok belsejében lévő erős műanyagból kiöntött keretbe, amely megvédi azt minden oldalról az ütésektől, karcolásoktól,  portól, vízcseppektől. A tok felső lehajtható részén keresztül is vezérelhető a telefon, és egyben védi azt amikor telefonját nem használja. A készülék minden kezelőszerve akadálytalanul használható és hozzáférhető a kivágások mentén. A védőtok nem akadályozza Önt a készülék használata során.

   

  Kompatibilis: 

  • LG Velvet

  Termék részletei

  Termék típus
  Oldalra nyíló ablakos telefontok
  Szín
  Fekete
  Termék kategória
  Telefontokok
  Kompatibilis készülék típusa
  LG Velvet
  2020-02-09

  Mások ezeket vették még hozzá:

  Értékelések Értékelések (1)

  1 értékelés - 0 1 2 3 4 4,00/5
  0 1 2 3 4
  (4/5

  A tok kialakítása a leírtaknak megfelelő, minden gomb hozzáférhető (kivéve ugye csukott állapotban a hangerőszabályozó gombok, de azokat általában úgy is nyitott toknál használom).
  Bár LG Velvet-hez rendeltem, a tokon pedig LG Velvet 5G szerepel, az a 0,1mm-es különbség szerencsére nem oszt/nem szoroz.
  Ami a gondom vele: a tok elejének ragasztása kitakar a kijelző bal oldalából kb 0.5cm-t, az kicsit zavaró, ez a képeken nem látszott (fekete háttérképnél mondjuk nem is látszik :)).
  A képen a tok tetején egy alacsony trapéz szerű kivágás van, a hozzám érkezett tokon egy inkább samsung-okra hajazó hosszúkás ovális lyuk (a képeken lévő trapéz jobban tetszett volna). (2. csatolt képemen látszik)
  Ami jobban zavaró: a készülék be/kikapcsoló gombjánál lévő kivágás olyan, mintha maradt volna rajta egy kis sorja, aminek egy részét próbálták volna eltávolítani egy sniccerrel, több kevesebb sikerrel, vagy véletlenül csak belevágtak volna valahogyan (?!).(1. csatolt képemen látszik) /Ezt a hibát inkább tartom/inkább tűnik egyszeri problémának, inkább mintha csak kibontás/rendezkedés közben belevágtak volna, mintsem gyártási hibának./
  A tok külseje ujjlenyomat mentes, amíg meg nem fogod :) (2.csatolt képemen látszik)
  Mivel a "rókás" kiszállítással most sajnos a hétfőn rendelt termék csak következő hétfőn érkezett meg, ez a tok pedig kb szerda óta nem is elérhető, visszaküldeni nem fogom, inkább javítom magam ezt a kis sorjás hibát.

  Ha ezen apróságokat nem nézem, ami pozitívum:
  Az anyaghasználat tetszik. A tok első/hátsó lapjának az illesztésen tartósnak és precíznek tűnik. Az előlap rendelkezik kellő vastagsággal hogy ténylegesen védjen is. A hátlap fogásra kellemes. Bár a képeken teljesen simának látszik a felület, mégis van fogása, így nem csúszik (nem úgy, mint maga a telefon). A leírásnak megfelelően az előlapon keresztül is vezérelhető a telefon, az érintés érzékenységének állításával.

  Mindent összevetve, ilyen áron egy ilyen tok-ot én szívesen ajánlom. Telefon pontosan illeszkedik, nem lötyög egyik irányba sem, gombok teljes mértékben hozzáférhetőek, a kivágások precízek, anyaghasználat tetszik.
  Még egy pozitívum: nagyon sok helyen egyáltalán nem is találtam tokot erre a telefonra, náluk igen, és nagyon is jó áron.

  További szép napot mindenkinek!
  Oldalunkon sütiket (cookie) használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. Részletek